Uncategorized

Pochettino gyorsan padra találhat

Mauricio Pochettino gyorsan visszatérhet. A Bayern München szeretne leülni az argentin mesterrel, még úgy is, hogy az edző inkább megvárná az új évet, és akkor döntene új munkájáról.

Ezt a lehetőséget sem bánná a német klub, hiszen az ideglenes edzőnek, Hansi Flicknek megígérték, hogy karácsonyig biztosan Ő lesz a csapat edzője.

A Bayern sportigazgatója, Hasan Salihamidzic minden áron tárgyalni szeretne Pochettinoval. A hírek szerint belemenne, hogy az edző döntse el, mikortól ül le a kispadra.

Elképzelhető, hogy Pochettino kivár, megnézi mi történik a Real Madridnál és a Manchester Unitednél, hiszen mindkét klub megkereste a múltban, de a Bayern állása is igen kecsegtető a számára.

Annak ellenére, hogy az idén a Tottenham csak 14. volt a Premier Leagueben és lecserélték José Mourinhora, ez a hírnevét nem rengette meg és továbbra is sokra tartják a klubok.

Mindenki tudja milyen hihetetlen csodát hozott össze és a nehéz körülmények ellenére, tavaly a Spurst a Bajnokok Ligája döntőjébe vitte.

A kinevezése a Bayern München játékosai között is népszerű lenne, különösen a kölcsönben lévő Philippe Coutinhonál, akivel együtt dolgozott az Espanyolnál és a nyáron leigazolta volna a Tottenhamhez.

forrás