Chelsea

Lampard: Ez Mourinho döntése volt, a szurkolókon múlik, hogy ezért elítélik vagy sem.

Lampard megtartotta a Manchester City elleni találkozó előtti sajtótájékoztatóját, ahol rögtön Mourinhoról kérdezték az újságírók:

„Volt pár üzenet váltásunk, sok sikert kívántam neki az új feladatához, ahogy Ő is mindig megtette velem.”

„A történelem és a sikerek magukért beszélnek. Nem meglepetés, hogy annyi címet nyert a klubokkal, mert annyi munkát beletett és ezt folyamatosan csinálta. Ez alapján ítéljük meg.”

„A Tottenham az egyik esélyese volt a bajnoki címnek. Nagyon tisztelem Pochettinot és Mourinho remek játékosat vett át.”

Végezhet a Tottenham Mourinhoval a top 4-ben?: „Ott vannak a versenyben. Ez volt a szezonkezdet története, most jön a vége.”

Mourinho a Chelsea kötődésével is elvállalta a Spurs edzőséget: „Ez az Ő döntése, az hogy a szurkolók ezért elítélik vagy sem az már nem rajtunk múlik.”

Lampard leülne-e a Tottenham kispadjára?: „Kijelenthettem, hogy én nem vállalnám el és erre 10 év múlva is emlékezhettek. Nem fog megtörténni.”
Mourinho is hasonlóan nyilatkozott, még Chelsea edzőként: „Mourinho sok klub élén volt, tisztelned kell a munkához való jogát.”

A Manchester City meccsről: „Az, hogy ilyen pozícióban vagyunk, nagy elégedettséggel tölt el de többet akarok. Azt hiszem lehetne most több pontunk is. Nagyszerű itt lenni és ez az egymás elleni mérkőzés igazi teszt lesz, hogy hol tartunk. Nem ez a mérkőzés lesz a sztori vége.”

Pulisic sérüléséről: „Nem utazott el a válogatotthoz, ezt a döntést az amerikaikkal együtt hoztuk meg, Greg szövetségi kapitánnyal és az orvosi csapatukkal. Problémája volt a Palace elleni meccs előtt. Ezen a héten már rendesen edzett.”

Hudson-Odoinak combhajlító problémája van, de rövid távú gond, nem kell sokat kihagynia. Loftus-Cheeknek nincs még visszatérési időpontja.

A Man City problémáiról: „Hasonlóan erősnek látom a csapatot, sokat nézem őket. Ott van Raheem Sterling, De Bruyne. Nagyszerű csapatuk van.”

Fontos a holnapi találkozó?: „Igen, bizonyos módon. Amikor nagy csapatok ellen játszol és ők is úgy készülnek. A Liverpool is felhúzta magát és közel voltunk.” -hozzátette, hogy a Chelsea nagyszerűen teljesített az angol nagy csapatok ellen, mint a United és a Liverpool, de eredmények nélkül.

Lampard elismerte, hogy élvezte az idejét a Manchester Citynél és imádott a város központjában élni.

Mount-Abraham-Tomori angol válogatottságáról: „Nagyszerű ez számukra, nagyon hálás voltam, hogy láthattam játszani és betalálni őket. Tudom, hogy amikor elmész Angliáért játszani és jól teljesítesz, akkor az megnöveli az önbizalmadat.”

Pochettino kirúgásáról: „Ha már Pochettinoról kérdeztek, akkor el kell mondanom, hogy nagyon tisztelem. Találkoztam vele párszor. Jártam a Tottenham edzőközpontjában, amikor a vizsgáimat csináltam és rendes volt velem. Igazi úriember.”

Lampardtól megkérdezték, hogy Ő érinthetetlen-e az idei szezonban?: „Nem, nem, egész biztos nem.”

A középpályán tapasztalható kellemes problémákról, hiszen Jorginho, Kovacic, Mount és Kante is elérhető: „Egész jól megoldottuk egy kis rotációval. Remélem ezt folytathatjuk, és a legjobbat hozzuk ki a középpályásokból.”

A lenyűgöző győzelmi sorozatukról: „Mindenki arról beszél milyen jól csináljuk a dolgainkat, nem teszik, szeretném, ha a földön maradnánk.”