Napoli

A Napoli befagyasztotta a fizetéseket és eladhatja sztárjait

A Napoli elnöke, Aurelio De Laurentiis a hírek szerint befagyasztotta a fizetéseket, megpróbálja azt 25%-kal csökkenteni, és eladhatja sztárjait, beleértve Kalidou Koulibalyt is.

A klub az elmúlt hetekben káoszba süllyedt, mióta a játékosok nem voltak hajlandóak az RB Salzburg elleni Bajnokok Ligája mérkőzés után edzőtáborba vonulni.

De Laurentiis megígérte a keretnek, hogy ennek komoly következményei lesznek és több forrás szerint se fogja vissza magát.

Sajtó csend van a klubnál, így se a játékosok se az edző, Carlo Ancelotti nem mondhatja el mi is történik.

A Gazetta dello Sport, a La Repubblica, a Tuttosport és még sok más újság szerint is a Napoli befagyasztotta az októberi fizetéseket.

Ez összefügg azzal a jogi eljárással aminek a végén a játékosok bérének 25%-át büntetésként megvonná a klub.

A játékosok nem tehettek mást, válaszul visszaperelték a klubot és ügyvédjeikkel egyeztetnek a tovabbi teendőkről.

Ez még nem minden, a Gazzetta dello Sport szerint De Laurentiis eltökélt, hogy eltakarítja a keretből a hangadókat, akik felelősek a lázadásért.

Így Kalidou Koulibaly, Allan, Lorenzo Insigne, Dries Mertens és Jose Callejon is távozhat.

Lesznek akiket nyáron adnak el, de Mertens és Callejon szerződése júniusban jár le, így őket már a télen értékesíthetik.

A Tuttosport szerint még az edző, Carlo Ancelotti sincs biztonságban és Gennaro Gattuso lehet a szezon végéig az ideiglenes edző, ha kirúgásra kerül sor.

forrás