Napoli

Ancelotti egyelőre marad a Napoli padján

A tegnapi Genoa elleni döntetlen, és a pocsék hangulat ellenére úgy néz ki Carlo Ancelotti és a Napoli továbbra is együtt folytatja, legalább a Liverpool elleni meccsig.

Több forrás is lehúzta, beleértve a Sky Sport Italiat, a La Gazzetta dello Sportot, az Il Mattinot, a Corriere dello Sportot, hogy az elnök Aurelio De Laurentiis visszarepült Los Angelesbe a hétvégén, mivel ez azt jelenti, hogy nem lesz edző váltás.

Korábban a hírek arról szóltak, hogy Ancelotti a lemondáson is gondolkozik, de úgy néz ki egyelőre ebből se lesz semmi.

A hírek szerint a Liverpool elleni, november 27-i Bajnokok Ligája rangadóig, ami egy szezon eldöntő mérkőzés lesz, együtt folytatják a felek.

A Napoli csak 0:0-ás döntetlent játszott tegnap a kiesés ellen küzdő Genoa ellen és a szurkolóik kifütyülték a csapatot.

A héten egészen bonyolult helyzet állt elő a csapatnál, miután a játékosok fellázadtak és nem voltak hajlandó edzőtáborba vonulni a keddi Bajnokok Ligája döntetlen után.

A klub jogi lépéseket tesz a játékosok ellen, és megpróbálja a fizetésük 25%-át kártérítésként, büntetésként visszatartani.

A szurkolók szintén beszálltak a történésekbe és hét közben, edzéseken a sztár játékosokat kritizálták, különösen Lorenzo Insignet, Allant és Jose Callejont.

Jelenleg se Ancelotti se a játékosok nem nyilatkozhatnak, így a sajtó csak találgathat a valódi hangulatról.

forrás