La LigaAtletico MadridBarcelonaReal Madrid

La Liga: a hétvége mérkőzései

13.napjához érkezett a La Liga, a spanyol bajnokság fordulója. Összeszedtük a párosításokat, és a mérkőzések időpontjait a latin futball szerelmeseinek.

Ma este 21 órától a Real Sociedad a Leganest látja vendégül. Ezzel nyitjuk a hétvégét.

Ha holnap nem lesz szép idő, akkor már délutántól lehet focit nézni, csüccs a tévé elé! 13 órakor kezdődik az Alaves összecsapása a Valladolid együttesével.

16 órától a Valencia küzd majd a Granadával, és 18,30-tól az Eibar várja otthonába a Real Madridot. Este pedig a Barcelona meccsel majd a Celta-val 21 órától, így egész délutántól a Spíler 2 nézői lehetünk.

Akinek pedig még mindig nem elég, annak a vasárnap is tartogat még élményt. Már délben az ebéd mellé nézhetünk egy kellemes Mallorca- Villarealt, majd 14 órától Bilbao-Levante. 16 órakor következik a nap legizgalmasabbnak ígérkező mérkőzése, az Atletico Madrid várja a Wandába tárt karokkal az Españolt.

Vasárnap este 18,30-tól a Getafe Osasuna elleni játéka se ígerkezik rossznak, legalábbis én a házigazdákkal mindig rokonszenveztem. Majd egy laza Betis- Sevilla lehet a hétvége levezetése 21 órától, ami a másnap nagyon korán kelőknek nem a legjobb hír, na de a hétfő amúgy is milyen nap már?! Ugye? Nem mindegy??

Ne felejtsük el, minden mérkőzés a Spíler 2 csatornáján nézhető Magyarországon. Utána a játékosok hazájuk válogatottainál jelentkeznek a nemzetközi mérkőzések miatt, így majd a hónap második felében tér csak vissza a La Liga a képernyőre, egészen pontosan november 22.-én.

Mindenkinek gólokban gazdag, pihentető hétvégét kívánok. És persze jó szurkolást!

Logo-kép: Marca.