Barcelona

A Barcelona nem akar többé meglepetéseket a Bajnokok Ligájában

Elérkeztünk a Bajnokok Ligája negyedik játéknapjához. Kezdésként a Slavia Praha látogat el a Camp Nouba.

A prágai csapat az elő összecsapáson többet érdemet volna, mint amit a végeredmény mutatott. 2-1 lett a vége a Barcelona javára, akik megszenvedtek a győzelemért. Ehhez jön hozzá a hétvégi zakó a Levante otthonában, ami csak tetézte a bajokat a katalánoknál. A Valladolid ellen ugyan parádéztak, de a folytonosság hiányzik a játékukból, ami aggodalomra ad okot.

3 forduló után 2 győzelemmel és 1 döntetlennel áll a csapat, de ezek az eredmények nem adják hűen vissza az igazságot. A csehek elleni szenvedés előtt egy gól nélküli döntetlent játszottak a Borussia Dortmunddal, ahol Ter Stegen mentette meg őket, és vért izzadtak az Inter ellen is.

A katalánok mindezek ellenére valószínűleg tovább jutnak a csoportból. Még veretlenek és azok szeretnének maradni. Minden reményük Messi, akit ezúttal nem Suarez fog segíteni a támadásokban.

Griezmann mellett valószínűleg Dembelé lesz a harmadik támadó, Ansu Fati kárára. Suarez mellett Umtiti sem fog pályára lépni. A francia továbbra is sérüléssel bajlódik a bal térdében. A védelmet Semedo , Piqué , Lenglet és Jordi Alba fogja alkotni.

A Praha jelenleg vezeti a cseh bajnokságot 12 ponttal. Különös figyelmet fordítanak a Bajnokok Ligájára, és szeretnék minden áron megismételni a jó szereplést Valverde csapata ellen. Egy döntetlen és két vereség a mérlegük eddig, bár az ő eredményeik sem tükrözik a valóságot, mert a csapat ennél sokkal jobb formában van. Az együtes nagy hiányzója David Hovorka lesz, aki a Viktoria Pilsen ellen sérült meg. Helyette Ibrahim Benjamin Traoré fog játszani, aki most tért vissza sérüléséből.

A csapatok összeállításai:

Barcelona :  Ter Stegen; Semedo, Piqué, Lenglet, Jordi Alba; Sergio Busquets, De Jong, Arthur, Messi, Griezmann and Dembélé

Slavia Praha :  Kolar; Coufal, Zeleny, Kúdela, Boril; Soucek; Masopust, Stanciu, Sevcík, Traoré; Olayinka

Bíró: Michael Oliver