FociBarcelonaJuventusLa LigaSerie A

2019 legjobban kereső focistái

A Forbes pénzügyi magazin közzé tette idei listáját a legjobban kereső sportolókról. Főleg kosárlabda, amerikai futball és egyéb sportágak játékosai szerepelnek a névsorban. De van ott futballista is, nem is akárkik.

De nézzük a listát az izgalmak kedvéért visszafelé. Mivel nem futballisták, csupán néhány nevet emelnék ki, az ismertebbeket:

21. Conor McGregor. A harcos 42,2 millió €-val jutott be a 25 közé. 17.helyen Novak Djokovic áll, neki 45,4 milliója van állítólag. 14.pedig Anthony Joshua (személy szerint kedvenc boxolóm jelenleg), ő 49,4 milliót pofozott össze.

És ugyanennyi bevételt tudhat a magáénak Lewis Hamilton Forma 1-es pilóta, aki így a 13.helyen áll. Tiger Woods, minden idők legismertebb golfozója sokáig a leggazdagabb sportolónak számított a világon. Idén csupán a 11.helyre volt elég 57,4 milliója. A 8.helyen Le Bron James kosárlabda sztár áll. Neki 80 millió € jutott, majd beossza. Ötödik Roger Federer, aki amit csak lehetett, megnyert az idei tenisztornákon. Ez 84 millió €-hoz jutatta.

A futball az életünk, na de mennyiből élnek sztárjaink? Nos, az éhkopptól nem kell tartaniuk. A lista első három helye három futballsztáré. Nézzük.

Harmadik a listán ‘rongyos’ 94,3 millió €-val Neymar Jr.

A második leggazdagabb Cristiano Ronaldo, akinek 98 millió jutott.

És az első Lionel Messi, aki 114,1 millió €-s bevétellel vezeti a Forbes listáját. Gratulálunk!

Nos ,a teljes listát a Marca oldalan találtam, ezt itt megtekinthetitek. (Vegyetek még pár mezt…?)

Források:Marca, Fosbes, kiemelt kép: LawinSport.