Chelsea

Lampard figyelmeztette a Unitedet: ,,Nem fogok könnyedén játszani.”

A Chelsea vezetőedzője Frank Lampard figyelmeztette a Manchester United-et a szerdai Carabao Kupa előtt: „Nem fogom ezt a meccset könnyedén venni.”

Mint azt tudjuk, a Premier League első fordulójában a Manchester kegyetlen leckét adott a Chelsea menedzserének, a megnyitó napján 4:0-ra verte Solskjaer csapata a kékeket. Azonban a csapatok azóta ellentétes sorsra jutottak.

10 forduló után a Chelsea 7 ponttal és 3 helyezettel a United előtt áll a tabellán, ráadásul úgy, hogy az utolsó 7 meccsét (nem csak bajnokság) megnyerte.

Noha Lampard utalt arra, hogy változtatásokat végezhet a negyedik fordulót követően, ragaszkodott ahhoz, hogy csapata minden trófeáért küzdjön az első szezonban.

„Nem veszem könnyedén ezt a sorozato, még akkor sem, ha változtatok a felálláson.” -mondta Lampard.

„Ha a játékosok kikerülnek a kezdőből az elkövetkező hetekre tekintettel, az a nagy képről szól. Tudom milyenek a játékosok, de azok, akik játszanak, mindent megtesznek.”

„A Unitedtől elszenvedett 4:0-ás vereség úgy érzem millió mérföldre van, de nem hagyom figyelmen kívül, hogy négyszer vertek meg minket egy olyan játékban, amelyben különösen jól játszottunk.”

Amikor megkérdezték, hogy a Carabao kupa ideális célpont lehet-e, Lampard azt felelte: „Minden kupát megcélozunk.”

„Nagy eredmény lenne. A Wembley-ben egy napot sem szabad könnyedén venni. Megteszünk minden tőlünk telhetőt.”

A Chelsea nem csak a Premier League-ben és a Carabao Cup-ban játszik lenyűgözően, a kékek a Bajnokok Ligája csoportjának élén állnak, miután megverték a Lille-t és az Ajaxot is.

Hollandiában a csereként beállt Batshuayi a 86. percben szerezte meg az 1:0-ás győzelmet a Chelsea-nek.

„Amikor ez történt Amsterdamban, jó üzenetet küldött a játékosoknak.” -tette hozzá.

„Nagyon fontos megtartani a hitüket, hogy a játékosok beállhassanak és új színvonalat hozzanak a játékba. Nagy keretre van szükségünk, ha sikerrel akarunk járni.”

A mérkőzés most szerdán 21:05-kor kezdődik.