La LigaReal Madrid

James: Ugyanott tart, mint három éve

Mikor a nyáron kiderült, hogy a Real Madrid mégis megtartja Jamest, mindenki úgy vette, hogy Zinedine Zidane számít rá a csapatban. Ennek ellenére úgy tűnik, hogy a kolumbiai ugyan azt az utat járja majd be a francia edzővel, mint a legutóbb.

A 2016/17-es szezonban alig kapott lehetőséget, ami végül ahhoz vezetett, hogy a Bayern Münchenhez került kölcsönbe. Úgy néz ki most sem jár majd jobban. Eddig 73 percet játszott, ami arányaiban egyezik a 2016/17-es számokkal.

Pedig James mindent megtesz azért, hogy több lehetőséget kapjon. Meg a válogatottal sem utazott el, inkább Spanyolországban maradt és edzett, ezzel mutatva a francia mesternek, hogy igenis számíthat rá.

Bár a játékpercei hasonlatosak az előző periódusához a Madridban, a százalékos arányok viszont jobbak. A csapat összes meccsének a 75%-ban játszott, míg 2016/17-ben ez a szám csak 66% volt. Ezek azt mutatják, hogy van egy nagyon kicsi javulás a mutatóiban, ami azért ahhoz, hogy hosszú tavon maradhasson a csapatnál még messze nem elégséges.