Átigazolási HírekSerie A

Cellino: Tonalli 300 Millió Eurót ér

A Brescia elnöke, Massimo Cellino szerint Sandro Tonali „300 Millió Eurót ér” és már ajánlatot kapott érte az „összes olasz nagy csapattól, az Atletico Madridtól, a PSG-től és a Man Citytől is.”

A középpályás még csak 19 éves, de már bemutatkozhatott az Olasz válogatottban és lenyűgöző formában focizik a Serie A-ban debütáló szezonjában.

„Egyértelműen látszik a tehetsége, de ami igazán különleges az a mosolya. Imád focizni és nem igazán érdekli a pihenés.” -mondta Cellino a La Gazzetta dello Sportnak.

„Mindig megvan a kockázata, hogy ha egy fiatal játékos a rivalda fénybe kerül, akkor az problémákat szül, de jól kezeli. Hiszem, hogy sokkal jobb lehet még. Sose volt ilyen jó játékosunk.”

„Tonali a védekezésből kiveszi a részét, de ha több támadó feladatot kapna, akkor több gólt szerezne. Remek lövései vannak.”

Az átigazolási pletykák az „új Pirlo” körül már elkezdődöttek tavaly, amikor még a Serie B-ben játszott.

„Egyik nap az ügynöke és a szülei is azt mondták nekem, hogy 50 Millió Eurót ér. Azt válaszoltam, hogy számomra Ő 300 Millió Eurót ér, ami azt jelenti, hogy nem akarom eladni.”

„Van egy álmom. Ha Sandro elfogadja, akkor nagy anyagi áldozatot hozok, hogy hosszabbítson. Ez rajta múlik. Maradhat itt és élvezheti a focit, vagy mehet egy nagy csapathoz, ahol azt kockáztatja, hogy a cserepadon ücsörög.”

Cellinot megkérdezték, hogy milyen csapatok érdeklődtek Tonali iránt.

„Az összes olasz nagy csapat. Külföldről az Atletico Mardid, a Paris Saint-Germain és a Manchester City, de szerintem jobban jár ha marad nálunk.”

forrás