Real MadridLa LigaManchester UnitedPremier League

Zidane és Pogba Dubaiban

A Mirror szemfüles fotósa kapta lencsevégre, ahogyan Zinadine Zidane és Paul Pogba kedélyesen beszélgetnek a Dubai-i napsütésben. Ez ismét felerősíti azoknak a hangját, akik a francia középpályást már a Real Madrid-ban látják.

Zidane egy IT konferencián vesz részt, ahol előadást tart a mesterséges intelligencia futballba történő integrálásáról. Pogba pedig a bokasérülését pihenteti az Emírségek fővárosában éppen a napokban.

Nos, hogy előre megrendezett randevúról lenne szó, az erősen kérdéses. Noha Zidane, mint a konferencia egyik előadója hónapokkal ezelőtt tudott a felkérésről, az viszont valószínűtlen, hogy Pogba előre eltervezte volna a sérülését. De ez nem tartja vissza az elmélet-gyárosokat.

Máris felerősödtek azok a hangok, akik állítják, hogy Zidane még mindig nem tett le a tervéről, hogy a franciát a csapata számára megszerezze. Ráadásul Pogba manapság nem legszebb napjait éli az Egyesült Királyságban csapatával. És ügynöke, Mino Raiola nem egyszer nyilatkozott úgy, hogy „itt az ideje, hogy Pogba új kihívások elé nézzen a karrierje során”.

Miközben a Real Madrid Ceballos-tól és Llorente-től is megvált a nyáron, pótlásukról nem gondoskodva. És olyan helyzetekben, mint a mostani, bizony kellene legalább 2 játékos a középpályára (Modric és Kroos sérültek, Casemiro rengeteget játszott, James éppen hogy felépült). Egyikük lehet éppenséggel a francia. Felmerült még Eriksen és De Beek neve is, mint lehetséges kiszemeltjei a királyi gárdának a középpálya betegségeit orvoslandó, de biztosat csak akkor lehet majd állítani, ha a szerződést bárkivel megkötik.

Nos, mint azt láthatjuk, valóban jól elbeszélgetnek. Hogy miről? Azt csak ők tudják.

Felhasznált források: Marca, Mirror, Eurosport Asia