Real Madrid

Iker Casillas a legjobb kapus

A Porto csapatának kapusa, Iker Casillas kapta a 2018-19-es szezon legjobb kapusának díját a NOS Ligában. Ez a szövetség a portugál játékosok által alapított szervezet, 314 tag voksolt Casillas-ra.

Minden évben kiosztásra kerül az elismerés, amit ezúttal Casillas kapott. Az előző szezonban csapatával ugyan nem sikerült győzniük a portugál bajnokságban, de csupán 20 gólt gyűjtött a hálóba 31 mérkőzésen, amikből 18 találkozót hozott le kapott gól nélkül. Casillas a díj átvételekor kifejezte háláját a többiek felé:

„Nagyon köszönöm a társaimnak a tavalyi év legjobb kapusának járó díjat. Megtiszteltetés, hogy átvehetem, és remélem, nem ez lesz az utolsó. Nagyon boldog és hálás vagyok a kollégáimnak a sikerért.”- mondta a legenda az elismerés átvétele alkalmával.

Twitter bejegyzése:”és remélem, nem az utolsó”

Emlékszünk, hogy Iker Casillas tavaly áprilisban edzésen lett rosszul, szívrohamot kapott. A mai napig orvosi ellenőrzés alatt áll, és bár részt vesz a csapat edzésein, a Porto meccsein nem véd egyenlőre. Jelenleg a csapatnál a játékosok és az igazgatóság közötti kapcsolattartóként dolgozik a Real Madrid legendája.

Casillas bízik benne, hogy hamarosan újra a csapat kapujában állhat mérkőzésen is. A végső döntést márciusban fogja meghozni, ígérete szerint. Addig is a rajongói követik a közösségi oldalakon, ahol ő az egyik legaktívabban jelen levő játékosok közé tartozik, életének szinte minden mozzanatát megosztva a közönséggel. Minden futballrajongó drukkol, hogy gyógyultan visszatérhessen és láthassuk még a háló előtt állva.