Hacienda BernabeuReal Madrid

Modric: „Remélem Bale még sokáig marad Madridban”

A horvát szeretne tovább játszani a walesivel.

Horvátország és Wales a napokban találkozott egymással a 2020-as Európa Bajnokság selejtezőiben. Ez a párharc azért is fontos volt, mert mind Luka Modric és Gareth Bale is megsérült.

Mind a két játékos már egy ideje egy csapatban játszik, először a Tottenhamben, majd a Real Madridban. Egy év különbséggel kerültek a fehérekhez, de a pályájuk eléggé különbözik egymástól. Míg Bale folyamatosan célkeresztben van a szurkolók előtt, addig Modric közönség kedvenc, és a világ legjobbjának is megválasztották tavaly.

London óta közeli barátságot ápolnak egymással, ezért is állt ki Modric Bale mellett. „Természetesen úgy gondolom, hogy Gareth egy nagyszerű és fontos játékos a Real Madridnál. Ezt ebben a szezonban be is bizonyítja majd. Remélem marad velünk, nem csak ebben a szezonban, hanem az összes többiben is.”

A csapat a bajnokságot vezetve ment a válogatott szünetre, bár a Bajnokok Ligájában csak 1 pontot sikerült gyűjteniük két mérkőzés alatt. Ezért is lesz nagyon fontos a Galatasaray elleni összecsapás. Ezzel kapcsolatban is kérdezték a horvát középpályást, aki nyugalomra intett: „Elég jók vagyunk ahhoz, hogy felülkerekedjünk a rossz kezdésen és tovább jussunk a csoportból. Még csak két mérkőzésen vagyunk túl, messze van még a vége.”