Real MadridHacienda BernabeuLa Liga

Breaking: Casemiro sárga lapja érvénytelenítve!

Amint arról a Marca beszámolt, a spanyol labdarúgószövetség megvizsgálta Casemiro negyedik sárgalapjának esetét. A felvételeket visszanézve pedig megállapították, hogy a Real Madrid játékosának sárga lapja nem volt jogos, azt a játékvezető tévesen osztotta ki. Ezért a lapot visszavonták.

Így Casemiro nyugodtan pályára léphet a hétvégi Mallorca elleni mérkőzésen. Nem fenyegeti az a veszély, hogy amennyiben ismét sárga lapot kap a meccsen, akkor ki kell hagynia az október 26.-án megrendezésre kerülő Barcelonai elleni Calsico-t.

Casemiro immáron így biztonságban van, nem úgy, mint maga az El Clasico. A jelenlegi politikai helyzet olyan feszültségeket generált Katalónia tartományban, hogy a szövetség szeretné megváltoztatni a mérkőzés színhelyét. Így most rendeznék Madridban, a Bernabeu stadionban az összecsapást, majd tavasszal a Barcelona otthonában. Legutolsó hírek szerint azonban ezt a lehetőséget mind a Real Madrid, mind a Barcelona klubvezetése elutasította. Amennyiben érkezik friss hír a témában, igyekszünk azt közzétenni.