BarcelonaInterJuventusSerie A

Sarri dicsérte az Inter Barcelona elleni játékát

Maurizio Sarri szerint a Juventusnak a „minőségre kell koncentrálnia” az elszántság helyett és a „szép játékra az eredmény helyett”.

A pénteki, sajtótájékoztatón az olasz szakembert, többek között, arról is kérdezték, hogyan fogja meggyőzni Dybalat és Higuaint hogy kezeljék a két csatáros megoldást.

Nem kell meggyőznöm a játékosokat, döntéseket kell hoznom. Az, hogy a játékosok dühösek amikor nem kapnak játéklehetőséget rendjén van. Lehet, hogy az újságcikkek tele lesznek velük, de én ezt ambicíónak látom.

Sarri-t továbbá a, hozzá sokat hasonlított szakemberről, Antonio Conteról is kérdezték.

Conte a világ egyik legjobb edzője. Egy nagyon jó csapatot rakott össze, akik remekül játszottak a Barcelona ellen. Viszont aki holnap egy Conte V Sarri-t akar látni egy Inter V Juventus helyett, az rosszul közelíti meg a mérkőzést.

Sarrit arról is kérdezték szerinte ennek a mérkőzésnek mekkora a kihatása a Scudettoért folytatott harcra. Jelenleg 2 pont választja el egymástól a két csapatot (Inter 18, Juventus 16).

Ennek a mérkőzésnek a bajnoki címért folytatott harcra való kihatása közel van a nullához. Még nagyon az elején vagyunk a szezonnak, 31 hét hátra van.

Sarri-t továbbá arról is megkérdezték, hogy egy vereség mennyire lenne lélektanilag súlyos.

Ha Októberben egy vereség megvisel minket, nem állunk készen arra, hogy nagy dolgokat csináljunk.

Egy győzelem esetén a zebrák átvennék a vezetést a tabellán. A mérkőzés Vasárnap, 20:45-kor látható majd a Digi Sport 1 képernyőjén.