Bundesliga

Neuer helyretette Ter Stegent: A sírás nem segít

Mint beszámoltunk róla, Marc-Andre Ter Stegen igencsak frusztráltan nyilatkozott, amiért még mindig csak második számú kapus Manuel Neuer mögött a német válogatottban. A Barcelona játékosát sokan már jobbnak tartják, mint világbajnok társát, ennek ellenére nem kap mögötte lehetőséget. Most azonban a Bayern hálóőre visszaszólt a Leipzig elleni topmérkőzést követően.

„Egyszerűen nagyon jó teljesítményt nyújtok.”-nyilatkozta Neuer a Sky SPortsnak a lefújást követően.
„Egy csapat vagyunk, és így is kell fellépnünk. Nem tudom, hogy ez segít-e.”

A 33 éves világbajnoknak kulcsszerepe volt abban, hogy a Bayern München döntetlent ért el a Leipziggel szemben. Neuer kijelentette, hogy ő maximálisan csapatember, az pedig mindig az első helyen áll nála.

„Nem tudom, hogy ez követelmény-e, de a kapusposzton sok jó opciónk van. Véleményen szerint ez Bernd Lenoval és Kevin Trappal szemben sem igazságos, akik szintén mindig szuper teljesítményt nyújtanak. Számomra egyértelmű, hogy ő (Ter Stegen) egy nagyon jó kapus, aki mindig játszani szeretne. Az is egyértelmű, hogy nagyon jól teljesít.”-zárta Neuer, aki immár 10 éve számít a Nationalelf első számú kapusának.

Habár a Bayern veteránja nem használt súlyos szavakat, a sorok között olvasva azonban elég kemény beszólásnak minősül a nyilatkozata.