AC MilanSerie A

Milan: Giampaolo bizonytalan Suso miatt

Suso megítélése finoman szólva is vegyes a Milan szurkolóinak körében. Egyesek a keret egyik legjobbjának tartják,míg mások egy egysíkú játékosnak, aki csak a középszerű csapattársak miatt tud kitűnni. Most az edző feje is fájhat miatta. A torinói Tuttosport a címlapon számolt be arról, hogy Giampaolo vezetőedző sem biztos abban, milyen szerepkört osszon játékosára.

A spanyol támadó három különböző edző alatt is szenvedett, hogy a legjobbját nyújtsa. Ez idő alatt több pozícióban is bizonyíthatott, de egyik szerepkörben sem volt 100%-ban meggyőző sokak számára. Voltak nagyon jó időszakai, de a legnagyobb probléma, hogy a Milan szélsője sosem tudott kiegyensúlyozott maradni.

Suso többmeccses jó időszakait folyamatosan rosszak követték, vagy a remek őszi idényét egy egészen pocsék tavaszi.

A hírek szerint Giampaolo sem tudja igazán, mit kezdjen a nyolcasával, akit már a nyáron is olyan csapatokkal hoztak szóba, mint a Fiorentina, vagy az Atletico Madrid. Egyenlőre azonban maradt a Milan csapatánál, viszont szerződése 2022-ig szól, így sok lehetőség már nem lesz jó pénzért megszabadulni tőle.

Suso 2015-ben érkezett Milánóba, egy Genovai kölcsönszezont követően 138 mérkőzésen lépett pályára, melyeken 23 gólt szerzett és 32 asszisztot osztott ki.