UncategorizedVélemény

Kik juthatnak ki a 2020-as Európa Bajnokságra?

A cikkben azt próbálom megjósolni, hogy melyik az a 20 csapat, amely az Európa Bajnokság selejtezőiből továbbjut az Európa Bajnokságra, azaz a csoportjában az első vagy a második helyet megszerzi.

A csoport:

A csoportból az eddig 100%-os Anglia egyértelműen a legnagyobb favorit. Bár Koszovó megverte Csehországot, a csoport második helyére Csehországot várom, mert a cseheknek erősebb a keretük.

B csoport:

Ukrajna nagyon jól kezdett és bár nagyon nehéz meccsei vannak hátra, mégis a csoport egyik esélyese. A másik esélyes a tegnap idegenben győzni tudó és eddig veretlen Portugália, de még ne írjuk le a szerbeket se.

C csoport:

A csoportot, bár veretlenül Észak-Írország vezeti, de nagyon kis esélyt látok a továbbjutásukra, hiszen a csoportban van Németország és Hollandia, akik valószínűleg oda-vissza megverik az Észak-Íreket és ezáltal továbbjutnak.

D csoport:

Nagyon kiegyenlített a csoport, hiszen szerintem az Írország-Svájc-Dánia trió nagyjából ugyanazt a színvonalat képviseli, de dönteni kell és szerintem Svájc lesz a csoport első, őket pedig Írország követi majd.

E csoport:

Szerintem Magyarország csoportja a legkiegyenlítettebb, szóval nincs könnyű dolgom, főleg a számunkra kulcsfontosságú Szlovákia elleni meccs előtt. Szerintem a csoport első helyét végül Horvátország éri el. A második helyre pedig Magyarországot tettem és nagyon remélem, hogy ez lesz a végleges sorrend.

F csoport:

Itt a csoport első megtippelésekor könnyű dolgom van, hiszen nincsen riválisa a csoportban Spanyolországnak. A második helyért komoly csata várható Svédország és Románia között, ám mégis az előbbit érzem erősebbnek.

G csoport:

Szintén egy kiegyenlített csoport. A legerősebb kerete Lengyelországnak van, de a lengyelek teljesítménye teljesen az adott formájuktól függ (lásd:Világbajnokság), mégis úgy érzem, ha nem is elsőként, de kijut Lengyelország. A másik továbbjutó szerintem Ausztria lesz.

H csoport:

A csoportot valószínűleg a világbajnok Franciaország nyeri. A második helyért szerintem nagy csata után Izland jut tovább.

I csoport:

Szerintem ez a csoport a legkiszámíthatóbb. A csoport egyértelmű esélyese Belgium. A második helyre pedig Oroszországot várom.

J csoport:

A csoportban Olaszország a legnagyobb esélyes. Olaszország mögött viszont szoros verseny alakulhat ki, ám Én mégis a jó formában lévő finneket várom a második helyre.

Ezek az Én tippjeim, ha nem értesz valamivel egyet írd meg kommentben!