Átigazolási HírekBundesligaInterSerie A

Inter: Ingyen igazolnák le Götzét

A múlt héten derült fény arra, hogy az Inter együttese a nyáron szerződtette volna Mario Götzét. A Dortmundban jelenleg szenvedő világbajnok szerződése lejár a szezon végén, a jelenlegi szerepe mellett pedig nehezen elképzelhető a hosszabbítás.

Az Inter mozgalmas átigazolási szezont nyárt a nyáron, aminek utolsó szerzeményének Götzét szánták. Az üzlet azonban meghíusult, gyaníthatóan a Dortmund sem szeretett volna megválni tőle, mivel akkor még nem tisztázódtak a szerepek, és bízhattak egy esetleges hosszabbításban.

A Calciomercato szerint azonban a milánóiak nem tettek le a 2014-es VB-hős megszerzéséről. Amennyiben tényleg nem sikerül megegyeznie a hosszabbításról, amire mint említettem, sok az esély, akkor jövő nyáron már ingyen hoznák őt el.

Beppe Marotta, az Inter vezérigazgatója híres a minőségi, ingyen igazolt játékosairól. Egyik legékesebb példa erre Andrea Pirlo Juventusba igazolása. Elképzelhető, hogy Götze esetében is bevetné a tapasztalatát. A 27-éves játékos Marco Reus és Julian Brandt miatt a támadó középpályásként, Paco Alcacer miatt pedig csatárként nem tud lehetőséghez jutni.