Real MadridÁtigazolási HírekFociHacienda BernabeuLa Liga

Navas a PSG kapujában

Képletesen és úgy tűnik, véglegesen is igaz a fenti cím. Keylor Navas elhagyja a Real Madrid kispadját. Mert ez jutott neki, három BL címhez segitve a királyiakat, lojalitása és kitartása, a sok egyéb cím elnyerése mit sem ér.

Amióta Courtois a tavaly nyáron megérkezett, Navas csak második opció volt a háló elé. És a La Nación de Costa Rica valamint a Marca is arról számol be, hogy a kapus előrehaladott tárgyalásokat folytat a PSG-vel. Sőt, az AS szerint meg is állapodtak, a kapus közölte a döntését Zinadine Zidane vezetőedzővel, és már a társaitól is elköszönt.

Így a jelek szerint a napokban, akár már ma Párizsba érkezik, hogy átessen a kötelező orvosi vizsgálaton és aláírja a szerződését. Mivel a Real Madrid se gördít akadályt a transzfer útjába, a „tárgyalásokhoz közeli források” állítása szerint Navas még az átigazolási piac zárása előtt a PSG játékosa lesz.

Keylor Navas azért döntött a francia csapat mellett, mert ott Tuchel, a PSG vezetőedzője biztosítja számára az elegendő játékidőt, amit Madridban nem kapott meg. Courtois tavaly nyári érkezése óta nagyrészt a padon ült, viszont a párizsi klub keretében hozzá méltó bánásmódban fog részesülni.

Ha ez a transzfer megvalósul, akkor viszont a Real Madrid nézhet sürgősen cserekapus után. Mivel a nyáron Luca Zidane a Racing csapatához, Andriy Lunin pedig a Valladolid-hoz került, mind a ketten ugyanabból az okból, amiért most Navas véglegesen elhagyja a királyiakat.

Források: marca.com/JI Garcia-Ochoa, AS

Kiemelt kép: en.as.com