Hacienda BernabeuBlogFociJuventusLa LigaManchester UnitedPremier LeagueReal MadridSerie A

Ma 10 éve debütált Ronaldo a Real Madridban

Ma van 10 éve, hogy Cristiano Ronaldo debütált a Real Madrid csapatában. Az akkor a Manchester United-ből érkező csatár a valaha volt legsikeresebb játékossá vált a királyiaknál eltöltött kilenc év alatt.

A sikersztorit mindenki ismeri, és a sokkoló hírt, ami a tavalyi nyáron a Madridisták szívét tépte. Ronaldo a Juventushoz igazolt. Ennek hatását a csapat megérezte mind a gólok számában, mind mentálisan. De Ronaldo és a Juventus számítása sem jött be eddig; nem tudtak Bajnokok Ligáját nyerni a portugál sztárral sem.

Egyes hírek szerint Ronaldo és a kedvese a nyáron egybe keltek, és a pár nagy harmóniában neveli a gyerekeket: Ronaldo három gyerekét és a közös kislányukat. Miközben sok rajongója még mindig azt az álmot dédelgeti, hogy egyszer visszatér, és vele a szezononkénti 50 gól, addig Ronaldo erre sose utalt. Emlitette, az igaz, hogy vissza szeretne majd jönni Madridba. Igen, de majd a profi pályafutása utáni időben. Aktív játékosként ezentúl is a zebrák mezében fog játszani.

Mindenesetre minden Real Madrid drukker szeretettel és hálával gondol rá, örökké a madridiak legendája marad. 4 Bajnokok Ligája győzelemből vette ki a részét, négy Aranylabdát nyert amíg habfehérben játszott. Megszámlálhatalanul sok egyéb kupát zsebeltek be, ő, meg Madrid. Pályafutása legszebb éveit töltötte a spanyol fővárosban, és saját elmondása szerint is mindig Madridot tekitette és tekinti valódi otthonának.

Mi mást lehetne még hozzátenni? Mindent köszönünk, legenda !

Ezzel a videoval elevenítsük fel azt a bizonyos tíz évvel ezelőtti bemutatkozását: