BarcelonaÁtigazolási HírekFociLa Liga

A PSG ISMÉT ELUTASÍTOTTA A BARCELONÁT!

A szappanopera utolsó részéhez értünk. A PSG a katalán klub utolsó ajánlatát is elutasította, amit Neymar leigazolása érdekében tettek.

Amíg tegnap még a Barcelona nagyon optimista lehetett, valószínűleg mellbe vágta őket a franciák nemleges válasza. Eszerint a Barcelona 150 millió €-t ajánlott fizetni részletekben, plusz Dembele és Rakitic játékjogát adták volna Neymar-ért.

A PSG vezetősége úgy látja, hogy nem áll rendelkezésre már elegendő idő, hogy a két játékost más belátásra bírják. Valamint az ajánlat sem elegendő. És kimondták: Neymar ára 220 millió €. Vagyis ugyanannyi, mint amennyit ők fizettek a Barcelonának 2 éve a brazilért. Azaz, Neymar továbbra is a történelem legdrágább focistája.

Az első árny akkor vetült napfényes tervükre, amikor Dembele zárta ki a Párizsba való költözés lehetőségét. Kinyilvánitotta, hogy egyértelműen Spanyolországban szeretne maradni. Aztán Ivan Rakitic is kisétált a képből.

Így Neymar a párizsiaknál folytatja, egy évig még egészen biztosan. Noha kijelentette, hogy mindenképpen el szeretne igazolni ezen a nyáron, ez a klubok közötti megállapodás hiánya miatt meghiúsult. És a PSG edzője, Tuchel talán az egyetlen, aki ezt jelen pillanatban nem bánja. Ugyanis a másik két sztárja, Mbappe és Cavani is sérült, még hetekig nem számithat rájuk.

Szóval a nyári sitcom a végéhez ért:

PSG-Neymar-Barcelona: Game Over.

Forrás és kiemelt kép: Marca