Átigazolási HírekReal Madrid

Tuchel azt szeretné, ha a PSG leigazolná Navast

A PSG továbbra is első számú kapust keres, aki nagyobb biztonságot adna a védelemnek, mert Alphonse Areola nem győzte meg Thomas Tuchelt. Az edző Keylor Navas leigazolását szeretné.

Miután a Rennes mindenki meglepetésére legyőzte a párizsi csapatot, Tuchel továbbra sem bízik a francia kapusban, a vezetőség szeretne egy tapasztalt hálóőrt hozni a csapathoz még az átigazolási szezon előtt.

Az RCM Sport szerint a német edző Gianluiggi Donnarumma (de az olasz játékos nem szeretne a Milantól távozni) vagy Keylor Navas leigazolását kérte.

A Rennes elleni vereség után Tuchel kijelentette, hogy nem zárja ki a kapus cserét, mert mindenkinek ki kell érdemelnie a helyét.

„Alphonse lesz az első számú? Nem erősíthettem meg amíg a piac nyitva van. Minden játékosnak meg kell mutatnia, hogy megérdemli a helyét, beleértve Alphonset is.”-mondta Tuchel az RCM-nek.

A Real Madrid az elöző szezon végén könnyedén lemondott volna a Costa Ricai kapusról, de azóta változott a helyet. Andriy Lunin a Valladolidhoz távozott erre az idényre és az első számú kapus Thibaut Courtois is sérült jelenleg. Viszont Florentino Pérez nagyon szeretné megszerezni Neymart, így akár még az üzlet részese is lehet.

forrás: AS