Átigazolási HírekReal Madrid

Real Madrid: mi várható még az átigazolási időszak zárása előtt?

Az átigazolási időszak szeptember 2-ig nyitva van a spanyol klubok számára, a Real Madridnál még mindig szóba jöhet Neymar és Paul Pogba is.

Neymarról és Pogbáról esett a legtöbb szó a nyáron. Logikus, hogy a nevükről valószínűleg az utolsó percig hallani fogunk.

Még akkor is, ha szinte biztosan nem fogja eladni a francia középpályást a Manchester United, hiába szeretné Zinedine Zidane. Neymar esetében pedig a Királyi Gárda türelem játékot játszik és várja, hogy ki nyeri a póker játszmát.

Florentino Perez várhatóan nem fog újabb nagy nevet igazolni, hiszen korábban már leigazolta Eden Hazardot, Eder Militaot, Luka Jovicot és Ferland Mendyt. A körülmények se kedvezőek hiszen Gareth Bale és James Rodriguez is marad a klubnál.

Zidane kijelentette, hogy boldog a keretével és nem szükséges további erősítés de hozzátette, hogy a piac szeptemberi zárásáig még bármi megtörténhet.

A Real Madrid közelről figyeli Neymar helyzetét de ahhoz, hogy bár mi is történjen, először el kéne adnia legalább egy nagy nevű játékosát.

A klub tudja, hogy a PSG nem szeretné a Barcelonának eladni a brazil játékost és várják, hogy a párizsiak megoldást találjanak a problémára.

Pogba eközben továbbra is arról álmodik, hogy a Santiago Bernabeuban játszik.

A korábbi Juve középpályás szeretné megnyerni a Bajnokok Ligáját és úgy gondolja, ehhez a Real Madrid játékosának kell lennie, hogy szeptember 2-ig megtörténik-e vagy várni kell-e rá, azt az idő dönti el.

Itt van Donny van de Beek akinek az átigazolásáról már megegyezett a klub az Ajax-szal, de jelenleg szüneteltetve van és valószínűleg csak jövőre csatlakozik a Real Madridhoz.

Ámbár napról-napra kevesebb de szeptember 2-ig még van idő, a piaci helyzet bármikor megváltozhat.

forrás: MARCA