Liverpool

Klopp sajtótájékoztatója a Chelsea elleni döntő előtt

Jürgen Klopp a Liverpool managerre is megtartotta sajtótájékoztatóját a holnapi, Chelsea elleni Európai Szuper Kupa előtt. (Lampard nyilatkozata itt olvasható)

„A győztes meccsek mindig segítenek, de holnap másik kupában játszunk. Készen kell állnunk a döntőre.”

„Nem tudtam, hogy mindenki győztesnek vár. Nem probléma, hogy mit gondolnak az emberek. Nagyon tiszteljük a Chelseat. A United elleni végeredményük nem adja vissza a meccs képét.”

„A Chelsea 100%, hogy készen áll és mi is azok leszünk. Ki kell zárnunk azt amit mások mondanak, és igazából most ezt tesszük.”

„Nem mi vagyunk az egyetlen csapat akiknek nehéz előszezonjuk volt. Sose tudhatod, hogy az elvégzett munka után, a szezon kezdetén hogyan fog a csapat kinézni. A City ellen voltak problémáink, de a második félidőben nagyon ott voltunk, ez fontos jel! Fizikálisan ott vagyunk ahol akarunk. Szeptemberre, Októberre leszünk 100%-osak.”

„Tavaly megnyertünk egy versenyt. Ez a csapat arra épült, hogy sikeres legyen, és holnap ezt próbáljuk meg elérni. Egy kicsit több szerencsével a City ellen nyerhettünk volna. Most újból bizonyítanunk kell.”

„Azokon az embereken akik azt gondolják, hogy a Chelsea nem kihívás, nem tudok segíteni.”

„Tudom milyen fontos Isztambul és milyen különleges minden Liverpool szurkolónak.
2005-öt soha nem felejtjük el. Mi már más emberek, csapat vagyunk 2019/20-ban. Szintén egész jók. Isztambul mindig jó hely focizni.”

„Amennyiben nem tévedek elég sok Liverpool szurkoló él Isztambulban, ami miatt különleges lesz. Reméljük számunkra is az lesz. Jövő évi döntő? Nem tudom.”

„Nem tudom, hogy Lovren távozik-e. Miért nincs velünk? Mert beteg. Meglátjuk mi történik, nem csak most, hanem januárban is.”

„Nagyon jó, hogy ennyi szurkolónk van a világ minden tájáról. Látni, hogy mit jelent számukra a Bajnokok Ligája. Szükségünk lesz a segítségükre a Chelsea ellen.”

„Végre a női bírók ideje is eljött, volt már ilyen Németországban. Nagyon örülök, hogy részesei lehettünk ennek a történelmi pillanatnak. Okos döntés nöi bírókat küldeni egy nagyon fontos mérkőzésre.”

„Egészen biztos, hogy nem akarjuk megnehezíteni a mérkőzést a bírók számára. A legszebb arcomat fogom mutatni, ha nem, akkor anyukám mérges lesz'”

„Egyértelmű ki a Premier League esélyese. Próbálunk ott lenni mellettük, és ha már ott vagyunk, akkor legyőzni őket.”