Átigazolási HírekArsenalBarcelona

Az Arsenalnál egy középhátvéd szerződtetése a prioritás, nem Coutinho

Fabrizio Romano szerint az Arsenalnak sokkal fontosabb egy középhátvéd leigazolása, mint Philippe Coutinho kölcsönvétele. Pedig a brazil játékos képviselői kapcsolatba léptek a klubbal.

18 hónapos ott tartózkodás után Coutinho nyitott arra, hogy a nyáron elhagyja a Barcelonát. Giuliano Berolucci és Kia Joorabchian keresik a megfelelő klubot számára, ezért kapcsolatba léptek az Arsenallal, hogy megtudják, a londoni klub hogyan áll egy esetleges átigazoláshoz.

Az Ágyusok válasza az volt, hogy inkább egy középhátvéd leigazolására koncentrálnak. A klub kapitánya, Laurent Koscielny távozott a Bordeauxhoz 5 Millió Euróért, és a csapat edzőjének, Unai Emerynek egyre kevesebb lehetősége van a védelemben.

Emery valószínűleg a Sokratis Papastathopoulos és Calum Chambers hátvéd párossal kezdi meg a Premier Leaguet a Newcastle ellen vasárnap. Persze elérhető Shkodran Mustafi is, bár az Ő távozása elé nem gördítene akadályokat a csapat. Rob Holding még mindig a sérülése utáni felépülésre koncentrál.

Az Arsenal érdeklődik az RB Leipzig játékosa, Deyot Upamecano és a Juventus hátvédje, Daniele Rugani iránt, de egyik játékos átigazolásáról se sikerült egyelőre megegyeznie. A Bundesliga klub 70 Millió Fontra tartja hátvédjét, míg a Juve 50 Millió Fontra az olasz válogatottat.

Nem volt kapcsolat az Arsenal és a Barcelona között Coutinho kölcsön szerződésére, de egyik fél se zárkózik el teljesen, a következő 48 órában bármi megtörténhet.

forrás: The Guardian