Átigazolási HírekJuventusLa LigaManchester UnitedReal Madrid

A Real Madrid utolsó próbálkozása Pogbáért.

A Real Madrid nem egyedül akarja megszerezni a francia válogatott játékost, ugyanis a Juventus is erősen érdeklődik a játékosért.

A két csapatnak szeptember másodikáig van lehetősége arra, hogy leigazolja a játékost, de a Manchester United középpályását nem lesz könnyű megszerezni hiszen az angol átigazolási piac augusztus nyolcadikán bezár.

Ezen a héten a Vörös Ördögök leigazolták Harry Maguire-t 88 millió euróért, és a játékos mellé még mindenképpen megszeretnék szerezni Sergej Milinkovic-Savic-ot is.

A Madrid és a Juventus mindent megtesz azért, hogy megszerezze Pogba játékjogát, de egyik csapat sem hajlandó kifizetni azt a 150 millió eurót amit az angol csapat kér.

Ennek az eredménye az lett, hogy a spanyol óriás felajánlott 30 millió eurót plusz James Rodriguez játékjogát, de ezt az angolok szintén elutasították.

A Real Madrid valószínűleg az átigazolási piac lezárása előtt még próbálkozni fog a játékos megszerzésével, de szinte biztos, hogy nem fogják kifizetni az angolok által kért összeget.

Forrás: marca.com