Átigazolási HírekLa LigaReal Madrid

Real Madrid: Van de Beek érkezése a küszöbön

Az eddigi hírek alapján a Real Madrid és Zinedine Zidane legfőbb kívánsága Paul Pogba volt a középpálya megerősítésére. Most viszont a Marca szerint a klub megállapodott az Ajaxban idén berobbanó Donny Van de Beek-kel.

Az rég óta ismert tény, hogy a Real Madrid középpályája erősítésre szorul, főleg Marcos Llorente és Dani Ceballos távozása után. A francia világbajnok érkezése ugyanakkor egyre valószínűtlenebbnek tűnik, főleg egy héttel a Premier League rajtja előtt.

Van de Beek nagyszerű szezont futott az Ajaxxal. Ez úgy tűnik, elég volt a Blancók vezetőségének arra, hogy felfigyeljenek rá. A 22-éves középpályással a hírek szerint már megszületett az egyezség,azonban a Real Madrid még nem tett elfogadható ajánlatot a holland klub részére.

A Marca szerint, habár az Ajax szeretné megtartani, 61-70 millió Euró körüli összegért hajlandóak elengedni Van de Beeket. A holland érkezése nem jelentené azonnal azt, hogy Pogba már lehetetlen. Azonban ha ő is érkezne, Zidane-nak meg kell szabadulnia egy eddigi alapembertől a középpályán.

Forrás: Marca.com