Real Madrid

A Real Madrid két problémája.

A Real Madrid együttese visszatért a Valdebebas-ba miután véget ért az Audi Kupa. A spanyol bajnokság 17 nap múlva kezdetét veszi és a királyiak háza táján két játékossal is problémák adódtak.

Az egyikük James Rodriguez akivel köztudott, hogy a francia edző Zidane nem számol, és több kérője is van a játékosnak, mint például az SSC Napoli és az Atletico Madrid.Az olasz együttes már szerződést is ajánlott a játékosnak, de az abban foglaltakról egyenlőre nem tudtak megegyezni a felek.

A korábbi francia válogatott játékos, aki most a fővárosi alakulatot irányítja James a legkisebb problémája, ugyanis Gareth Bale-el korábban kisebb-nagyobb összetűzései is voltak. Zinedine Zidane korábban azt a nyilatkozatot tette, hogy Bale azért nem játszik, mivel korábban a csapat orvosaival konzultáltak és Ők nem ajánlották az edzőnek, hogy pályára lépjen a wales-i játékos, viszont pár nappal a nyilatkozat után a madridi csillagot golfozni látták. Bale-nek korábban Kínából voltak kérői, de a kínai átigazolási piac lezárult, így sokkal kevesebb az esély arra, hogy mostanában eligazol a királyi alakulattól.

Forrás: marca.com