Átigazolási HírekBundesligaManchester CityPremier League

Bayern München: biztosak Sané leigazolásában

A Bayern München edzője, Niko Kovac szerint a Manchester City szélsője, Leroy Sané még idén nyáron csatlakozik a klubhoz.

A Bayern München már egy ideje szemet vetett a Manchester City német szélsőjére. Korábban a héten Kovac még arról beszélt, hogy Sané lenne számukra az álomigazolás, megerősítve, hogy szeretnék minden áron leigazolni a fiatal szélsőt.

“Tudom, hogy az embereink nagyon keményen dolgoznak azon, hogy nyélbe üssék. Mi mind tudjuk, hogy Leroy Sané az álomjátékos a számunkra. A nyílvánosság is és mi is tudjuk.” – nyilatkozta Kovac korábban.

Most Kovac már arról nyilatkozott, hogy biztosak a leigazolásában:

“Leroy egy nagyon jó játékos. Mi őt akarjuk és a klub dolgozik rajta. De magabiztos vagyok és hiszem, hogy megszerezhetjük.” – Kovac a ZDF Sport-nak.

A Sky in Germany értesülései szerint a Bayern pozitív tárgyalásokon van túl Sané képviselőivel. Azonban a források arról is beszámolnak, hogy a 23 éves német szélsőnek még nem sikerült meghoznia a végső döntést.

A Sky Sport értesülései szerint a Manchester Citynek nem áll szándékában megválni a játékostól és még nem kapott hivatalos ajánlatot érte a Bajoroktól.

Viszont ha megfelelő ajánlatot kapnak érte és a játékos mindenáron távozni akar, akkor hajlandóak elengedni a Bayernhez.