LiverpoolPremier League

Klopp nem aggódik a vereség miatt – Liverpool

A Liverpool trénere, Jurgen Klopp nem aggódik a Napoli elleni 3:0-ás vereség miatt. Úgy véli amint visszatér minden játékosa teljesen más képet fognak mutatni.

A Liverpool vasárnap a Manchester Cityvel fog játszani a Community Shield döntőjében. Majd Augusztus 9-én a Norwich ellen megkezdik a Premier Leaguet is.

A legutóbbi 4 felkészülési mérkőzéséből a Liverpool 3-at elvesztett, míg egyen döntetlent ért el. Azonban Klopp nem aggódik a vereség miatt, ugyanis 6 játékosa még mindig távol van. Mohamed Salah, Alisson, Sadio Mané és Roberto Firmino még szabadságon van a válogatott szereplésük után. Míg Xherdan Shaqiri és Naby Keita sérüléssel küzd.

„Hat játékost nélkülözni nehéz. Játékosokat elveszíteni az előszezon során. Megszoktuk már, hogy ez történik időről-időre, de idén az elejétől nem játszhatnak és csak pár nappal az előtt, vagy az után térhetnek vissza, hogy megkezdjük a szezont, ez nem jó.”

„De ez ilyen, mindenkit annyira készítünk fel, amennyire csak lehet. A szezon kezdetétől 100%-ig küzdenünk kell, minden erőnkkel. Ha az ellenfelek elemezni akarnak minket, most azt gondolják, hogy könnyű dolguk lesz, de a következő héttől másmilyen ‘állat’ leszünk.”

Ami pozitívum volt a Liverpool 3:0-ás vereségében, az Harvey Elliott játéka volt. A 16 éves játékos a mérkőzés napján érkezett a Fulhamtől és Klopp igencsak meg volt elégedve vele.

„Ez az amiért itt van! Meg volt a lehetősége, hogy bárhová máshová menjen, de a Liverpool részévé akart vállni!”