Átigazolási HírekBundesligaManchester CityPremier League

Bayern: Folynak a tárgyalások Sané megszerzéséért

Csütörtöki kiadásában a német Kicker még azt hozta le, hogya Bayern München nem tudott érdemben előrehaladni Leroy Sané megszerzésében. Ezzel sembemenő információkat közölt a Bild. Ők azt állítják, hogy a bajor klub hivatalosan is felvette a kapcsolatot a Manchester Cityvel.

A jelentés szerint Hasan Salihamidzic sportigazgató a csapat amerikai turnéján felvette a kapcsolatot a másik fél képviselőivel. Az elkövetkező napokban lesz egy tanácskozás a Bayern döntéshozói között, hogy döntsenek Sanéról.

Pep Guardiola azt nyilatkozta, hogy a döntés a játékos kezében van. Amennyiben Sané távozni szeretne, és az érte adott ajánlat is megfelelő, úgy nem gördítenek akadályt a távozása elé. Ennek ellenére természetesen sajnálná a katalán tréner, ha a német szélső távozna.

A probléma az, hogy Angliában az átigazolási szezon augusztus 8-án zár. Ezt követően is tudnak eladni, azonban már nem lesz lehetőség helyettest igazolni.

A Bild továbbá azon is spekulál, hogy az EUFA FFP szabálya miatt is el kellene adnia a Citynek Sanét. Az elmúlt három évben egyetlen klub sem termelt annyi mínuszt, mint ők, szám szerint 507 millió Eurót. Sané értékesítésével ez nagyjából 100 millióval lejjebb lenne tornászva.

A Bayernérezhetően mindent fel akar tenni Sané megszerzésére, ugyanis a B-tervek folyamatosan fogynak. Hudson-Odoi hosszabbítás előtt áll a Chelseavel, Ousmane Dembele pedig a Kicker szerint többé nem szerepel a Bajorok listáján.