Hacienda BernabeuFociLa LigaReal MadridUncategorized

Ramos: Egy labdarúgó szíve

Miközben a Real Madrid háza tája olyan nevektől zeng,mint Pogba,Neymar,Bale,és mindenki az átigazolási piacra veti figyelő tekintetét,addig a vágóasztalon az utolsó simításokat végzik a Sergio Ramosról szóló dokumentumfimen. A csapatkapitányt egy teljes szezonon át kísérték a film készítői edzésekre,mérkőzésekre és szinte mindenhová,amíg elegendő filmanyag és interjú gyűlt össze. Hosszú hetek óta folynak az utómunkálatok,és végre megjelent az első előzetese is a filmnek:

Az Amazon Prime-on szeptember 13-án lesz a premierje a dokumentumfilmnek,amely szeretné bemutatni,milyen az élete egy sztárfutballistának rossz időkben (bár ezt a forgatások megkezdésekor még nem tudhatták előre,hogy éppen az egyik leggyengébb szezonban követik majd végig). Emlékeztetőül: egy esetben állíttatta le a kamerákat,amikor eltiltva nézte a lelátóról a csapat vereségét…

Olyan mondatok hangzanak majd el,miszerint :

Sergio Ramos szíve – Ramos testközelbe engedte a filmeseket

„A vereség íze felértékeli a győzelmeket.” Meg: „A futballban áldozat,erőfeszítés és idő kell a sikerhez.” Vagy: „Lehetelen,hogy a teljes pályafutásodon nyerő sorban legyél!” és „a kritikák és nyomás hatására könnyű elesni” Nos,várjuk a filmet Kapitány,aztán eldöntjük,melyik mondat kerül majd a zászlóra,tetoválásra és poszterekre. Minden esetre elmondható,hogy a Madrid játékosok élete kész regény,hiszen alig néhány hete,hogy Németországban bemutatták Toni Kroos filmjét is.

(Forrás:Talk Sport)