Uncategorized

Messi: eltiltás és pénzbírság

Ahogyan arról már több cikk is megjelent, Lionel Messit egy meccsre és 1500 € pénzbírságra ítélte a CONMEBOL,vagyis a Dél-amerikai Labdarúgó Szövetség.

Viszont ez a mostani büntetés még csak a piros lap következménye, amikor a Chile elleni bronzmeccsen kiállította a játékvezető. Később az argentin zseni bojkottálta a díjátadót, nem volt hajlandó átvenni a bronzérmet, és súlyos kritikákkal illette a szövetséget, korrupcióval is megvádolva azt. És ennek is meg lesz a következménye, hiszen a CONMEBOL jelezte, hogy nem fogják szankció nélkül hagyni Messi nyilatkozatát. Minden bizonnyal ennél sokkal súlyosabb lehet majd a büntetése a mostaninál, több meccsre is eltilthatják a válogatottból,é s valószínű, hogy a pénzbírság amit mellé kiszabnak, is sokkal magasabb összeg lesz.

Természetesen a rajongói ettől ugyanúgy fogják szeretni,és az igazat megvallva: nem is jellemző,egyáltalán nem életszerű Messinek ez. Eddigi pályafutása alatt igen kevés lapot kapott,vislekedése mindig kifogástalan volt. Meglepő volt így a reakciója is,és a későbbi viselkedése is mindenki számára. Kíváncsian várjuk a fejleményeket!