Átigazolási Hírek

Mourinho 100 milliós szerződést utasított vissza Kínából

A Sky Sports értesülései szerint Jose Mourinho egy 88 millió fontos (100 millió eurós) szerződést utasított vissza Kínából.

A Guangzhou Evergrande szezononkénti 28 millió fontot + bónuszokat ajánlott volna Jose Mourinhonak, hogy fogadja el a klub edzői posztját. Ezzel minden idők legjobban fizetett menedzserévé válhatott volna. Azonban Mou ezt visszautsította, mivel továbbra is ez európai futball mezőnyében szeretne edzősködni.

A Sky értesülései szerint maga Mourinho válaszhatta volna meg a kontraktus hosszát.

A Sky cikkét itt olvashatjátok.

Mourinhot lencsevégre kapták Xu Jiayin-nel, az Evergrande group milliárdos elnökével még áprilisban Londonban, amikor az üzlet részleteit tárgyalták. Azonban Mourinho visszautasította az ajánlatot, mivel szeretné megnyerni a 3. Bajnokok Ligája trófeáját is.

Az elmúlt hónapokban több topcsapattal is szóba hozták, köztük a Juventus-szal és az Interrel is. Azonban a portugál szakember fizetési igényei nem találkoztak a klubokéval.

Mourinho annak a tényét se vetette el, hogy nemzeti csapatot irányítson a közelgő Európabajnokság előtt. Mindenesetre szeretne még júliusban visszatérni az edzősködéshez.