Átigazolási HírekManchester UnitedPremier League

Manchester United kész elengedni Pogba-t

A Manchester United megváltoztatta az álláspontját Paul Pogba ügyében és készen állnak tárgyalni a távozásáról.

A Marca értesülései szerint a Vörös Ördögök megfontolnak minden ajánlatot, amit Pogba-ért kapnak. Korábban legalább 150 millió eurót akartak kapni a játékosért, és nem voltak hajlandóak kevesebbért elengedni.

Tegnap a játékos ügynöke, Mino Raiola arról nyilatkozott a Times-nak, hogy Pogba mindenképpen elhagyja a Unitedet a nyáron és erről a vezetőséget is tájékoztatták.

A legjelentősebb kérői a Real Madrid és a Juventus. A középpályás előkelő helyen szerepel Zidane kívánság listáján. A francia szakember szívesen dolgozna együtt honfitársával és Pogba is nyitott a váltásra.

Azonban a Sky Italia értesülései szerint Pogba inkább térne vissza a Juventushoz, akik 70 millió eurót és Dybala játékjogát adnák érte.

Eddig a United 150 millió eurónál kevesebbet nem volt hajlandó elfogadni érte. De tekintettel arra, hogy a 26 éves francia világbajnok mindenképpen szeretne távozni, így hajlandóak megfontolni minden ajánlatot, ami megtéríti a 89 millió fontot (~105 millió eurót), amit 3 éve fizettek érte.

A United már keresi is a karmester utódját. A legvalószínűbb igazolás Sergej Milinkovic-Savic lehet, akiért hamarosan ajánlatot is tehetnek.