Átigazolási HírekJuventusManchester UnitedPremier LeagueSerie A

Pogba biztosan távozik a Unitedtől Raiola szerint

Már egy ideje téma Paul Pogba jövője. Most a játékos ügynöke, Mino Raiola megerősítette, hogy távozni fog a Manchester Unitedtől.

Korábban Pogba azt nyilatkozta, hogy ‘talán ez a megfelelő idő, hogy új kihívást keressek’, utalva arra, hogy szeretné elhagyni az Old Traffordot a nyáron. Azóta több klubbal is szóba hozták, főként a Real Madriddal és a Juventus-szal.

„Mindenki tudja, hogy Paul távozni akar. Épp azon dolgozunk. Mindenki tudja, hogy Paul mit érez.” – nyilatkozta Raiola a Timesnak.

„Mindenki tudja a klubnál, a menedzsertől a tulajdonosig, hogy mit akar Paul.”

„Nem mondhatok semmit. Napról-napra változik.” – válaszolta Raiola arra a kérdésre, hogy Pogba a csapattal tart-e az Ausztráliai felkészülésre.

Mindenesetre Pogba a héten még nem jelentkezett edzésre a Vörös Ördögöknél. Ami arra adhat sejtést, hogy hamarosan meglesz az új klubja a francia világbajnoknak.

A Real szívesen leigazolná a középpályást, Zinedine Zidane kívánságlistáján előkelő helyen szerepel, aki szívesen dolgozna együtt honfitársával. Azonban a Real Madrid sokalja az érte kért 150 millió eurót, ők szeretnének 100 millió környékén megegyezni.

A Sky in Italy értesülései szerint azonban a 26 éves játékos inkább térne vissza Torinóba 3 év után, minthogy csatlakozzon a Real Madridhoz. A Juventus 70 millió eurót plusz Dybala játékjogát ajánlaná Pogbáért a Manchester Unitednek.