La LigaReal Madrid

Jovics jól akar kezdeni Zidane-nál, azonnal csatlakozik

Annak ellenére, hogy az U21-es EB-n való részvétele miatt hosszabb nyári szünetre jogosult, Luka Jovics hamarabb csatlakozik a Real Madrid keretéhez.

A Blancók új igazolása szeretné minél hamarabb meggyőzni Zinedine Zidane-t, hogy bekerüljön a csapatba. Hogy jó esélyekkel induljon, nem használja ki a rendelkezésére álló több pihenési lehetőséget.

Jovics 60 millió Euróért igazolt az Eintracht Frankfurtból a Királyiakhoz. A 21 éves szerb csatár már július 8-án, a többiekkel együtt megkezdi a felkészülést. A szezon végi válogatott meccseken szereplő játékosok általában tovább pihenhetnek. Jovics esetében pedig egy hosszú torna volt, és egészen június 23-ig játszott. Úgy látszik, a bizonyítási vágy erősebb, mint a fáradtság, és azonnal Zidane rendelkezésére szeretne állni.

A Real Madrid három mérkőzést játszik Amerikában a Bayern, az Arsenal és az Atletico Madrid ellen, majd a Tottenhammel mérkőznek meg az Audi Kupán. A szezon első tétmecse a Celta Vigo ellen lesz, július 17-én, vagy 18-án. A pontos dátum még nem került véglegesítésre.