Pogba nem jelent meg a United edzésén

Paul Pogba, a Manchester United francia középpályása egész héten nem edzett a Vörös Ördögökkel. A fejlemény természetesen komolyan feltüzelte az amúgy is forró pletykákat, miszerint a középpályás eligazol.

Ole Gunnar Solskjaer azonban lenyugtatta a kedélyeket. A norvég menedzser engedélyezte, hogy Pogba többet pihenhessen, mivel 16 kőkemény hónap van mögötte. A francia 2018 márciusa óta megállás nélkül játszik, a tavalyi VB után pedig nem volt ideje pihenni, ezért engedélyezték számára a hosszabb nyári szabadságot. A csapat úgy tervezi, hogy a vasárnapi, Ausztráliában játszott mérkőzésre már utazik.

Pogba jövője már hosszú hónapok óta téma a sajtóban. Először José Mourinho irányítása alatt voltak komoly nézeteltérések, majd többször egyértelmű utalást tett arra, hogy szívesen váltana. Márciusban azt mondta, hogy a “Real Madrid az álom minden játékosnak”. Az utóbbi hetekben pedig azt, hogy “talán nyitott lenne valami újra”.

 

A Real Madrid mellett a világbajnok volt klubja, a Juventus is az érdeklődők között van. Ugyanakkor Pogba szerződése 2021-ig érvényes, ezért nagyon magas ajánlat esetén lenne egyáltalán hajlandó tárgyalni a United.