InterÁtigazolási HírekBarcelonaLa LigaSerie A

Inter: Zanetti tagadja a Barcelona-Lautaro pletykákat

Javier Zanetti, az Inter alelnöke megcáfolta a Barcelona – Lautaro Martinez pletykákat. Továbbá kitért az Argentin válogatott Copa America kiesésére is.

Lautaro Martinez remek formában játszott a Copa American. Ennek köszönhetően felröppentek a pletykák, hogy a Barcelona szeretné leigazolni őt. De ezt most Javier Zanetti, az Inter alelnöke megcáfolta.

A Barcelona argentin értesülések szerint [Radio La Red] 112 millió eurót ajánlott Martinez játékjogáért az Internek. De a klub alelnöke szerint semmilyen ajánlatot nem kaptak Lautaroért.

„Az Inter nem kapott semmilyen ajánlatot sem. Remélem Lautaro így folytatja továbbra is. Számunkra ő egy fontos játékos és a csapatban képzeljük el továbbra is.” – nyilatkozta Zanetti a TyC Sports-nak.

„Nagyon boldog vagyok, mert remekül teljesített az első szezonja során. Ez nem könnyű és 21 évesen remek személyiséget mutatott.”

Az Argentin válogatott Brazília elleni Copa America vereségéről (2:0) is megkérdezték Zanettit:

„Ma megvan a technológiánk, hogy segítsük a bírókat. Brazília második gólja helyett büntető lehetett volna Argentínának, Dani Alves kiállításával. Ez megtörtént Olaszországban is egy Spal – Fiorentina meccsen.”

„A Spal gólját érvénytelenítették, a bíró megmásította a döntését és büntetőt adott a Fiorentinanak.”

„Még mindig nem tudom megemészteni ami történt, mivel a meccset az egész világ látta.”