BarcelonaÁtigazolási HírekLa Liga

Coutinho marad a Barcelonanál az ügynöke szerint

Philippe Coutinho ügynöke, Kia Joorabchian szerint a Barcelona nem szándékozik eladni idén nyáron az ügyfelét a pletykák ellenére.

Mostanában sok pletykát lehet hallani Coutinho távozásáról. Felröppent korábban a Manchester United neve és a liverpooli visszatérés híre is. De legújabban a Paris Saint-Germainről lehetett hallani, mint lehetséges kérő, akik a Barcelonaba elvágyó Neymart pótolták volna vele.

Azonban Joorabchian cáfolja a pletykákat. Beszélt a vezetéssel, nem szándékozzák eladni a középpályást és nem is kaptak semmilyen ajánlatot sem a PSG-től.

„Néhány nappal ezelőtt beszéltem Pep Seguraval [a klub általános igazgatójával] Barcelonában.” – nyilatkozta Joorabchian az RMC Sport-nak.

„Azt mondta nekem, hogy a klub nem akarja eladni idén nyáron Coutinhot, bármi is történjen. Majd azt is, hogy nem kaptak semmilyen megkeresést a PSG-től.”

Coutinho tavaly télen csatlakozott a Barcelonahoz a Liverpooltól 145 millió euróért. Azóta 76 mérkőzésen 21 gólt szerzett és 11 gólpaszt osztott ki. Mutatói ellenére sok kritikát kapott a teljesítményéért és sok szurkoló is elégedetlen vele. Aminek sokszor hangot is adtak a közösségi médiákon, vagy épp a mérkőzések során.