Átigazolási HírekAtletico MadridBarcelonaLa Liga

Griezmann bepöccent: Csak szórakozik a Barca?

A Le Parisien nevű francia médium információi alapján Antoine Griezmann bosszankodik a Barcelona miatt. Napvilágra kerültek ugyanis olyan információk, hogy a Katalánok csak őt akarják felhasználni Neymar visszaigazolása érdekében.

Eddig úgy hírlett, hogy a Barcelona már megegyezett a személyes feltételekről a francia játékossal. Ezt természetesen nem fogják hivatalosan megerősíteni, mivel azzal be is ismernék, hogy illegálisan, az Atletico háta mögött tárgyaltak. A legfrissebb információk szerint viszont Griezmann csatlakozása után azonnal be is vonnák őt a Neymar-bizniszbe.

A Le Parisien szerint azonban ezt a forgatókönyvet a világbajnok még csak megfontolni sem hajlandó. Nem szeretne ugyanis a Barcelona játékszere lenni. Griezmann jelenleg kivár, hogy esetleg a Katalánok már irányba nézelődjenek, mivel nem akar segíteni egy olyan klubot, ami nem akarja őt megtartani.

Az újság egy másik érdekes információt is közölt Griezmann esetleges pSG-be való igazolásáról: az üzlet problémás lehet, mivel az Atleti sztárja kifejezetten fagyos viszont ápol Kylian Mbappéval.