Átigazolási HírekLa LigaPremier LeagueTottenham

Lo Celso szeretne a Premier Leaguebe igazolni

Giovani Lo Celso, a Real Betis középpályása szeretne a Tottenhamhez igazolni, ahol Mauricio Pochettinoval dolgozhat majd együtt.

A Sky Sports értesülései szerint a 23 éves argentin reméli, hogy a Real Betis elengedi a Premier League csapathoz. A Spurs már egy ideje érdeklődik a tehetséges irányító iránt, akiben Christian Eriksen utódját látják. Ugyanis a dán karmester a Real Madridhoz igazolhat a nyáron.

Azonban a spanyol csapat nem szívesen engedni el Lo Celsot. Csak nem régiben véglegesítették a kölcsönét 22 millió euróért a PSG-től. 100 millió euró [~88 millió font] a játékos kivásárlási ára, és szeretnének hasonlóan magas összeget kapni érte, ha elengedik.

Lo Celso idén 32 mérkőzésen 9 gólt szerzett és 5 gólpasszt osztott ki a La Ligában. Minden sorozatot figyelembe véve 46 mérkőzésen 16 gól és 6 gólpassz a mérlege. A transfermarkt 40 millió euróra tartja.

Ha a Tottenhamnek sikerült megszereznie az argentin játékost, az valószínűleg klub rekord összegért történhet. Sajtóértesülések szerint máris tettek egy 60 millió eurós ajánlatot.