Manchester United

Mi a megoldás? Ez az egy millió dolláros kérdés. – Solskjaer

A Manchester United edzője, Ole Gunnar Solskjaer nyilatkozott a Sky Sportsnak, csapata mai veresége után:

„Csalódottak vagyunk. Hiányzott jó pár kulcs játékosunk, de ez nem kifogás. A játékosok keményen dolgoztak és rengeteget futottak, de jelenleg olyan pozícióban vagyunk, amihez nem vagyunk hozzászokva. Néhányan nem elég nyugodtak és nem dolgoztunk ki elég helyzetet, hogy megnyerjük a mérkőzést.”

„Együtt voltunk, mint csapat, de nem voltunk kreatívak.”

„Szerencsére a válogatott szünet jön. Kapunk időt kielemezni az első nyolc mérkőzést. Megbeszéljük majd és remélhetőleg pár játékost is visszakapunk. Ez az én felelősségem. Rendet kell tennem a fejekben. A fiataloknak nincs önbizalma, szükség van a tapasztalt játékosok és az edzők segítségére.”

„Ők csak emberek akik jók akarnak lenni. Látniuk kell a kemény munkájuk eredményét, mert ha nem jönnek az eredmények az hatással lesz rájuk.”

„Az első 45 perc a leglaposabb félidőm volt eddig a csapat élén. A másodikban irányítottunk, de nem dolgoztunk ki helyzeteket.”

„Nem változtunk túl sokat, ugyan úgy játszunk és ragaszkodunk az alapelveinkhez. A játékosok keményen dolgoznak. Hat focistánk is hiányzik, akik ott voltak a Chelsea ellen, és ez hatással van az eredményekre. Keményen fogunk dolgozni.”