Általános KvízekFilmKvízSzórakoztató

Kvíz: 10 szórakoztató karácsonyi filmes kérdés, neked mennyi sikerül?

Hirdetés

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is.

0%

Ebben a karácsonyi történetben a főhős háza tetején landol a Télapó szánja. A főhős hozzájut a Télapó ruhájához, szánjához és rénszarvasaihoz, mivel úgy véli, hogy betörő, így amikor megijeszti, a Télapó leesik a háztetőről. Ruhája zsebében főhősünk egy cetlit talál, azzal a felirattal, hogy "ha vele bármi történne, vegye fel a ruháját, aki ezt megtalálja, a rénszarvasok tudják a dolgukat".

Helyes! Helytelen!

Melyik karácsonyi filmből van az alábbi részlet?

Helyes! Helytelen!

Melyik színész játssza a főszerepet a "Hull a pelyhes" (1996) című karácsonyi filmben?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Mr. Wilson már ismeri a dörgést, a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el…

Helyes! Helytelen!

Felismered a filmet? A Mikulásnak egy feleségre van szüksége, méghozzá azonnal! A hagyományt ugyanis nem szabad megszakítani, márpedig most nagy baj van, csak abban az esetben töltheti be posztját, amennyiben eleget tesz kötelezettségének és talál magának egy feleséget.

Helyes! Helytelen!

A Jim Carrey által megformált Grincs az egyik legismertebb karácsonyi film karakter. De ki is vajon a grincs?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Ebben a filmben, karácsony éjjelén egy kisfiú egy varázslatos vonaton jut el, hősünkhöz hasonló pizsamás gyermekekkel az Északi-sarkra, a Mikulás otthonába

Helyes! Helytelen!

Ebben a csodálatos történetben egy hatéves kislány, megtudja, hogy a Télapó nem létezik, viszont egy "fura alak", aki azt állítja magáról, hogy ő a Mikulás, segít kis főhősünknek (és vele együtt sokan másoknak) ráébredni a karácsony ünnepének valódi értelmére.

Helyes! Helytelen!

Melyik karácsonyi film főszereplőjének célja. hogy annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy az űrből is látható legyen. Ezzel azonban magára haragítja a szomszédját, mindkét család tagjai inkább elmennek egy szállodába, hogy nyugodtan ünnepelhessenek. A film végén természetesen minden jóra fordul és a családtagok együtt ünnepelnek, sőt a kivilágított ház az űrből is látható lesz.

Helyes! Helytelen!

Melyik karácsonyi filmből van az alábbi részlet?

Helyes! Helytelen!

Kvíz: 10 szórakoztató karácsonyi filmes kérdés, neked mennyi sikerül?Induljon a kvíz! Karácsonyi filmek!

Share your Results:

Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Van saját kvíz ötleted? Akkor küldd el nekünk!