Általános KvízekFilmKvízSzórakoztató

Kvíz: 10 szórakoztató karácsonyi filmes kérdés, neked mennyi sikerül?

Hirdetés

Ha érdekelnek további kvízek itt megtalálod őket, illetve csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz is.

0%

Felismered a filmet? A Mikulásnak egy feleségre van szüksége, méghozzá azonnal! A hagyományt ugyanis nem szabad megszakítani, márpedig most nagy baj van, csak abban az esetben töltheti be posztját, amennyiben eleget tesz kötelezettségének és talál magának egy feleséget.

Helyes! Helytelen!

Ebben a filmben, karácsony éjjelén egy kisfiú egy varázslatos vonaton jut el, hősünkhöz hasonló pizsamás gyermekekkel az Északi-sarkra, a Mikulás otthonába

Helyes! Helytelen!

A Jim Carrey által megformált Grincs az egyik legismertebb karácsonyi film karakter. De ki is vajon a grincs?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Melyik karácsonyi filmből van az alábbi részlet?

Helyes! Helytelen!

Ebben a csodálatos történetben egy hatéves kislány, megtudja, hogy a Télapó nem létezik, viszont egy "fura alak", aki azt állítja magáról, hogy ő a Mikulás, segít kis főhősünknek (és vele együtt sokan másoknak) ráébredni a karácsony ünnepének valódi értelmére.

Helyes! Helytelen!

Melyik színész játssza a főszerepet a "Hull a pelyhes" (1996) című karácsonyi filmben?

Helyes! Helytelen!

Hirdetés

Talán tornádó? Megvadult állatcsorda? Vagy valami egyéb természeti csapás? Mr. Wilson már ismeri a dörgést, a szőke kobak tulajdonosa a hatéves csöppség, aki mindig jót akar, különösen Wilson bácsinak. Arról azonban már nem tehet, hogy a legjobb szándék mindig visszafelé sül el…

Helyes! Helytelen!

Melyik karácsonyi film főszereplőjének célja. hogy annyi kis fényes villanykörtével akarja feldíszíteni házát, hogy az űrből is látható legyen. Ezzel azonban magára haragítja a szomszédját, mindkét család tagjai inkább elmennek egy szállodába, hogy nyugodtan ünnepelhessenek. A film végén természetesen minden jóra fordul és a családtagok együtt ünnepelnek, sőt a kivilágított ház az űrből is látható lesz.

Helyes! Helytelen!

Melyik karácsonyi filmből van az alábbi részlet?

Helyes! Helytelen!

Ebben a karácsonyi történetben a főhős háza tetején landol a Télapó szánja. A főhős hozzájut a Télapó ruhájához, szánjához és rénszarvasaihoz, mivel úgy véli, hogy betörő, így amikor megijeszti, a Télapó leesik a háztetőről. Ruhája zsebében főhősünk egy cetlit talál, azzal a felirattal, hogy "ha vele bármi történne, vegye fel a ruháját, aki ezt megtalálja, a rénszarvasok tudják a dolgukat".

Helyes! Helytelen!

Kvíz: 10 szórakoztató karácsonyi filmes kérdés, neked mennyi sikerül?Induljon a kvíz! Karácsonyi filmek!

Share your Results:

Mielőtt lelépsz ne felejtsd el megosztani barátaiddal az eredményedet.

Van saját kvíz ötleted? Akkor küldd el nekünk!