BarcelonaJuventus

Fradi és a BL: esélyek

A Ferencvárosi TC felnőtt labdarúgó csapata 25 év után, egy egészen nehéz selejtező után kvalifikálta magát a legrangosabb kupasorozatban a Bajnokok Ligájába. A Fradi Djurgårdens-t, a Celtic-et, a Dinamo Zagreb-et és a FK Molde csapatát győzték le. A G csoportban a Dinamo Kijev-et, FC Barvelona-t és a Juventus-t kapta Sergei Rebrov csapata.
A Rebrov éra alatt a Fradi eljutott az EL-ben, ahol a másik barcelonai csapattal az Espanyol-al játszott, de rajta kívül a Ludogorec-el (akivel a BL selejtezőben is játszott) és a CSKZKA Moszkva-al. Idén viszont összesen 11 Aranylabdát birtokló Lionel Messi-vel és Cristiano Ronaldo-val is találkozik a pályán a zöld-fehér sasok.
Bár a Fradi nem a csoportjának a legesélysebbje, de viszont az elmúlt években nemegyszer volt arra példa, hogy egy kis csapat megszorongatott egy top csapatot, de reméljük, hogy ha a továbbjutás majdnem hogy lehetetlen, de az Európa Liga kieséses szakaszába való jutásra van esélye a csapatnak. És a Fradi eddigi nemzetközi formáját elnézve lehetséges, hogy 1-2 meglepő eredményt fog elérni a Bajnokok Ligájában. A Fradi mérkőzéseit az M4 Sport csatornáján követhetjük nyomon.