Liverpool

Marko Grujic nem igazol el

Marko Grujic várhatóan januárig marad a Liverpoolban, miután a középpályás átigazolása a Werder Bremen csapatába kútba esett.

Grujic az elmúlt napokban több Bundesliga csapatának célpontjává vált, akik a Vörösökkel tárgyaltak i.

De Bremen nem tudott elegendő összeget gyűjteni a 24 éves középpályás szerződtetéséhez, függetlenül attól, hogy milyen rugalmasak voltak a fizetési feltételek. A Liverpool akár 20 millió fontot kért Grujic-ért, aki Jurgen Klopp első igazolása, amióta a Pool edzője.

Grujic – korábban számos klub, köztük a Borussia Moenchengladbach udvarolta körül – megbeszéléseket folytatott a Bremen edzőjével, Florian Kohfeldt-tel, de a klub igazgatósága nem tudta véghezvinni az igazolást annak ellenére, hogy már engedélyezte az Everton korábbi középpályásának, Davy Klaassen-nek az Ajax-ba távozását.

A Liverpool-nak továbbra is szándékában áll Grujic, Harry Wilson és Xherdan Shaqiri eladása a hétfő esti 23:00 átigazolási határidő előtt.

Mindazonáltal, ha mindhárom egyre valószínűbb, hogy legalább januárig marad az Anfield-en, amíg az átigazolási időszak ismét megnyílik, ami Klopp számára problémát jelenthet.

A Premier League szabályai szerint a teljes 25 fős keret csak 17 olyan játékost foglalhat magában, akik a Labdarúgó Szövetség szabályai szerint hazai játékosnak nem minősülnek, azaz bármelyik játékos, aki legalább három évig volt egy angol klubban, mielőtt betöltötte a 21. életévét, vagy 21 év alatti játékos.