AC MilanÁtigazolási Hírek

Minden amit Tonali érkezéséről tudni kell

Sandro Tonali kalandja az AC Milannál hivatalosan is elkezdődött ma. A fiatal játékos tegnap késő este megérkezett Milánóba, és ma átesik a szokásos orvosi vizsgálatokon. Amint ezzel meg van, aláírja a szerződést.

A Gazzetta Dello Sport szerint a 20 éves játékos 5 évre ír alá a Rossonerihez, ahol 2 millió eurót fog évente keresni. Ez egy valóra vált álom Tonalinak, aki gyerekkora óta a Milan szurkolója.

A 8-as mez számot választotta, amihez megkérte példaképe, Gennaro Gattuso engedélyét. Az újság szerint Tonali video hívásban egyeztetett a Napoli edzőjével, aki természetesen áldását adta rá.

A Milan összesen 35 millió euróért veheti majd meg a tehetséges középpályást, aki a második legdrágább igazolás lesz a Elliott érában Lucas Paqueta után.

A formula a következő: a kölcsönért 10 millió eurót fizet a csapat (két évre lebontva), 15 millióért végleg megveheti, és további 10 millió euró fog a Bresciának járni bizonyos feltételek teljesülése után. Egész olcsón szerezték meg a játékost, ahhoz viszonyítva, hogy milyen összegek repkedtek egy évvel ezelőtt.