Átigazolási HírekChelseaPremier League

Hivatalos! A Chelsea leigazolta a Leicester angol válogatott bal-hátvédjét

A Chelsea hivatalosan is bejelentette a Leicester bal-hátvédjének, Ben Chilwellnek a leigazolását.

A londoni klub 50 millió fontért igazolta le a 23 éves angol válogatott játékost, aki 5 évre írt alá. Chilwell a klub 3. nagy igazolása idén nyáron Hakim Ziyech és Timo Werner után.

„Boldog vagyok, hogy a Chelseahez csatlakozhatok ebben a nagyon izgalmas időszakban a klub számára. Alig várom, hogy ennek a fiatal, dinamikus csapatnak a tagja legyek, amit Frank Lampard vezet trófeák megszerzéséért a következő szezonban.”

„Alig várom hogy elkezdődjön és remélhetőleg már nem tart sokáig, hogy a Chelsea szurkolói előtt játszhassak a Stramford Bridgen.” – nyilatkozta Ben Chilwell a Chelsea hivatalos weboldalának.

A Chelsea az eddigi érkezők mellett szeretné megszerezni a Bayer Leverkusen sztárját, Kai Havertzet is. Továbbá a Paris Saint-Germain korábbi kapitánya, Thiago Silva is közel áll, hogy csatlakozzon a kékekhez, valószínűleg csütörtökön eshet át az orvosi vizsgálatokon.

Forrás: Sky Sport

Frissítés:

A hiteles sportszakértő, Fabrizio Romano értesülései szerint Thiago Silva is aláírta szerződését, a bejelntése hamarosan meglehet.
Továbbá Kai Havertz áráról is sikerült megegyezniük a Bayer Leverkusennel.
Míg Malang Sarr 2025-ig írhat alá és kölcsönbe kerülhet.