Foci

„Amikor Budafokra igazoltam, 30-40 ember ült a lelátón.” – Edzői értékelések a Budafok – Kisvárda meccs után.

“Mit lehet mondani egy olyan mérkőzés után, amit nagyon szerettünk volna megnyerni, de mégsem sikerült?” – kezdte az összegzést Supka Attila, a Kisvárda vezetőedzője, a 2-1-re elvesztett Budafok elleni mérkőzés utáni sajtótájékoztatón. – “Próbáltuk megbontani az ellenfél játékát, ez sokszor sikerült is.”

A vendégek edzője kiemelte a csapat védekezési hibáit is, a védelemben, és a középpályán látta gyengébbnek a mester.

“Feltérképeztük az ellenfelet, azt kaptuk amire számítottunk”- összegzett Csizmadia Csaba, a Budafoki MTE vezetőedzője. “Az első félidőben egy kicsi félelmet éreztem a csapaton, de ez az első mérkőzésünk az első osztályban.”

“Ehhez idő kell, de hétről hétre, ahogy jönnek a mérkőzések, egyre jobban hozzá fog szokni a csapat a ritmushoz.” – Válaszolt a hazaiak edzője arra a kérdésre, hogy mennyi idő kell a csapatnak, hogy megszokják az első osztályt.

Természetesen felmerült, milyen érzés volt Csizmadiának az első NB1-es győzelme: “Amikor ide igazoltam, még játékosként, 30-40 ember ült a lelátón, most meg egy telházas mérkőzésen vagyunk túl az NB1-ben. Egy nagyon különleges érzés volt ez. Jobbat nem is kívánhatnék.” – szólt a válasz.

Supka Attila kitért még a koronavírus okozta problémákra, illetve az új igazolások állapotáról is szó esett.

“Megvagyunk, ez a keret alkalmas arra, hogy eredményesen szerepeljen a bajnokságban.” – szólt a válasz az új igazolásokról szóló kérdésre.

A Budafok következő mérkőzése az Újpest ellen lesz a Szusza Ferenc Stadionban, míg a Kisvárda otthon fogadja a Puskás Akadémiát.